Kafedeki Kız – the girl in the cafe Filmi full izle



Kafedeki Kız – Girl Cafe Filmi CNBC-E izle
The+Girl+In+The+Cafe+(Kafedeki+K%C4%B1z)++2005 Kafedeki Kız   the girl in the cafe Filmi full izle
Kafedeki Kız
Romantik Salı Kuşağı
“KAFEDEKİ KIZ”
Dört Harry Potter filmini yöneten David Yates, The Girl in the Café’de Reykjavik’teki kurmaca bir zirveye sıradışı bir aşk katıyor.
Yaşını başını almış, yalnızlık çeken devlet görevlisi Lawrence, esrarengiz genç kadın Gina’ya gönül verir. Onu Reykjavik’teki G8 Zirvesi’ne götürdüğünde, Lawrence’ın mesleki yükümlülükleri yüzünden sorunlar çıkar. David Yates’in yönettiği ve senaryosunu romantik komediler ile Blackadder gibi dizilerin başarılı senaristi Richard Curtis’in yazdığı The Girl in the Café, yapıldığı yılın iyi filmlerinden olsa da gösterime girmedi. Asgari tanıtımla kısa süre HBO’da oynadı, sonra da DVD’si çıkarıldı. Bazı filmler talihsiz oluyor. Oysa Curtis’in önceki filmlerinden Four Weddings and a Funeral / Dört Nikâh Bir Cenaze de, Notting Hill de çok iş yapan romantik komedilerdi. Ülkesinde başarılı olan Love, Actually’de ise bu filmin başrol oyuncusu Bill Nighy oynamıştı. Aktör burada da karakteri Lawrence’ı büyük bir inandırıcılıkla hayata geçiriyor. Bürosuna yakın bir kafede karşılaştığı genç Gina’da ise Kelly Macdonald’ı (Boardwalk Empire) izliyoruz. Lawrence’ın onu götürmek istediği Reykjavik hakkında bildiği tek şey, “dünyanın en havalı kadını” pop şarkıcısı Björk’ün memleketi olması. Lawrence için ise İzlanda başşehrinin farklı bir anlamı var: Burası, 1972’de gelmiş geçmiş en büyük satranç müsabakasında, Bobby Fischer’ın Boris Spassky’yi yendiği yer.
Künye :
Orijinal adı: THE GIRL IN THE CAFE
Yönetmen: DAVID YATES
Oyuncular: BILL NIGHY, KELLY MACDONALD, MARIT VELLE KILE
Yapım Yılı:  2005

Tarih: 2011-05-31 TV : CNBC-E Saat: 23:00Tür:Yabancı Sinema

Kafedeki Kız filmi hd izle, Kafedeki Kız filmi indir, Kafedeki Kız filmi türkçe dublaj izle, the girl in the cafe film izle


Responses

0 Respones to "Kafedeki Kız – the girl in the cafe Filmi full izle"

Yorum Gönder

 
yukarı Çık Copyright © 2010 |