Şov Biznes(bizinıs) Yerli Komedi Filmi İzle



sov Bizin%C4%B1s 312x445 Şov Bizinıs Full Film İzle
Şov Bizinıs İzle 2010 yılı Türkiye yapımı kahkahalar ile izleyeceğiniz 19 Mayıs 2011 Gençlik ve Spor bayramında vizyonlardaki yerini alan Şov Bizinıs Filmi arşimizdeki yerini Hd görüntü kalitesi ve tanıtım görüntüleri ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu yapmış olup, Yapımcılığını ise Tevfik Kavalcı ve İrfan Kangı ikilisi üstlenmiştir.
Türk tiyatrosunun önde gelen isimlerinden olan Cengiz Küçükayvaz’ın başrolünü oynadığı filmden izleyiciler pek hoşnut kalmadılar. Yapılan yorumlara göre oldukça sert eleştiriler alan filmin tam anlamı ile fiyasko olduğu söyleniyor.
Filmin Başrollerini Cengiz Küçükayvaz, Zeynep Beşerler, Gülden Dudarık, Almeda Abazi, Zeynep Aydemir, Ayşin Zeren, İrfan Kangı, Cem Kılıç, Dost Elver, Önder Açıkbaş, Müslüm Gürses, Deniz Özde Sürmeli, Kerem Poyraz Kayaalp ve Kaan Mert Karaaslan oynamışlardır.
Şov Bizinıs Full Online Hd Kalitesinde Bedava Türk Filmi İzle.
Filmin Konusu : Gençlik, Macera, Aile ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Şöhret olma umuduyla yurt dışından gelen bir gencin sahtekar bir yapımcıya parasını nasıl kaptırdığını ve daha sonra kurtulmak için neler ile başa çıktığının komik hikayesi konu ediniyor.
İyi Seyirler…
Şov Bizinıs hd İzle – Şov Bizinıs Full İzle – Şov Bizinıs Full İzle - Şov Bizinıs filmi indir, Şov Bizinıs fragmanı



Responses

0 Respones to "Şov Biznes(bizinıs) Yerli Komedi Filmi İzle"

Yorum Gönder

 
yukarı Çık Copyright © 2010 |