Kelebeğin öpücüğü Filmi Fox TV full izle



 Kelebeğin öpücüğü Filmi full izle
Kelebeğin Öpücüğü
Bir Rus güvenlik şirketinde, kodlama görevlisi olarak çalışan Nikolai Orlanov, hayatını değiştirecek bir gece yaşadığından habersiz, yatağında Asyalı bir kızla yeni güne hazırlanmaktadır. Gizemli bir telefon görüşmesi yapan kız bir anda ortadan kaybolur. Ve Orlanov’un sıradan hayatı; aklını fazlasıyla karıştıran bu güzelle, kızın istediği zamanlarda, tutkulu bir şekilde kesişmeye başlar.
Ama artık bu güzel ve planlı rastlantılar ona yetmemektedir. Çünkü Li’ye deliler gibi aşık olmuştur. Durumun farkında olan genç kadın, ikisinin iyiliği için Orlanov’un hayatından tamamen çıkmak ister. Buna bir anlam veremeyen Orlanov, çalıştığı şirketin özel imkanlarını kullanarak, kız hakkında araştırma yaptırır. Tek amacı onun yaşadığı yeri bulmak ve yanına giderek onu bu güzel aşkı doyasıya yaşamaya ikna etmektir. Fakat Li hakkında öğrendikleri, bu dileğinin kolay kolay gerçekleşemeyeceğini anlamasına yeter.
Birlikte olabilmeleri için aşılması gereken engel sadece kendileri değildir. Diğer engelleri kaldırmak ise silahlar patlamadan ve ortalık karışmadan mümkün olmayacaktır.
Künye :
Orijinal İsmi:      Kiss of the Butterfly
Türkçe İsmi:       Kelebeğin Öpücüğü
Yapım Yılı:          2006
Tür: Aksiyon, Gizem, Romantik
Yönetmen:    Anton Sivers
Oyuncular:     Andrey Astrakhantsev, Sergey Bezrukov, Anna Dubrovskaya
Ülke:                Rusya- 92‘
Tarih: 2011-05-28 TV : FOX TV Saat: 23:30Tür:Yabancı Sinema





Responses

0 Respones to "Kelebeğin öpücüğü Filmi Fox TV full izle"

Yorum Gönder

 
yukarı Çık Copyright © 2010 |