Korkusuz – Shaft Filmi 26 mayıs ATV izle




http://www.herturlu.net/forum/dosyalar/20060805_141505_korkusuz.jpg
Tür : Aksiyon / Polisiye
Gösterim Tarihi : 15 Aralık 2000
Yönetmen : John Singleton
Senaryo : Shane Salerno , Richard Price , John Singleton , Ernest Tidyman (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Donald E. Thorin
Müzik : R. Kelly , David Arnold
Yapım : 2000, ABD / Almanya , 99 dk.

Oyuncular
Samuel L. Jackson (John Shaft) , Vanessa Williams (Carmen Vasquez) , Jeffrey Wright (Peoples Hernandez) , Christian Bale (Walter Wade, Jr.) , Busta Rhymes (Rasaan) , Dan Hedaya (Dedektif Jack Roselli) , Toni Collette (Diane Palmieri)
John Shaft, aynı ismi taşıyan efsanevi özel dedektifin yeğenidir. New York şehrindeki tüm siyahilerin gurur duyduğu, sert ve karizmatik bir polis dedektifidir. Bir gün zenci bir üniversite öğrencisi zengin ve züppe bir genç beyaz tarafından öldürülür. Şehrin en güçlü karakterlerinden birinin oğlu olan Walter isimli genç katil şehirden kaçar. Geri döndüğünde ise onu parmaklıkların ardına götürecek tek şahit, konuşmaya korkan garson kız Diane’den başkası değildir.
Shaft, Diane’i ikna eder ve korumaya söz verir. Her şeye rağmen temiz yürekli görünen bir uyuşturucu satıcısının da yardımıyla, ırkçı ve kokuşmuş bir adalet sistemi ile Walter’ın tetikçilerine karşı direnmek zorundadır…
70′lerde zenci kahramanlara odaklanan abartılı “blaxploitation” döneminin ikonlarından olan Shaft -bir diğeri Tarantino’nun da takıntılı olduğu Foxy Brown- sadece sinema filmiyle değil, müzikleriyle de unutulmazlar arasındadır. Kahramanı 2000′lere taşımak için zekice bir yöntem seçen yönetmen John Singleton ve senaristleri dişe dokunur bir iş çıkarmışlar.
Korkusuz – Shaftfilmini indirmeden izleyebilirsiniz.



Responses

0 Respones to "Korkusuz – Shaft Filmi 26 mayıs ATV izle"

Yorum Gönder

 
yukarı Çık Copyright © 2010 |