Ölülerin Kurtuluşu – Survival of the Dead filmi izle



Ölülerin Kurtuluşu film izle

Ölülerin Kurtuluşu – Survival of the Dead filmi izle, Ölülerin Kurtuluşu Filmi full izle, Ölülerin Kurtuluşu türkçe dublaj izle


IMDB:5,1 (7,147 OY)
Yapım yılı:2009
Yapıldıgı ülkeler: Amerika ve Kanada ortak yapım
Tür:Korku
Yönetmen:George A. Romero
Senaryo:George A. Romero
Yapımcı:Paula Devonshire
Görüntü Yönetmeni:Adam Swica
Müzik:Robert Carli
Süre:1 saat 30 dk
Gösterim Tarihi: 28 Mayıs 2010 (ABD)
Devon Bostick, Julian Richings, Alan Van Sprang, Wayne Robson, Athena Karkanis, Joris Jarsky, Kenneth Welsh, Asim Ahmad, Dru Viergever, George Stroumboulopoulos, Heather Allin, Kathleen Munroe, Matt Birman, Michael Rhoades, Richard Fitzpatrick, Stefano Dimatteo, Stefano Colacitti, Steven Barton, Zeljko Kecojevic
Kuzey Amerika’da bir adada geçmekte olan filmde adadaki sakinler üzerinde veba gibi yayılmakta olan zombiler ile mücadele vermektedirler. Ayrıca zombileşmiş olan akrabalarını kurtarmak içinde bir çare arayışı içerisine girmişlerdir. Zombi türü film sevenler için bu yapım ideal filmlerden bir tanesi.


70. dakikadan sonra izlemeye devam etmek için modeminizi resetlemeniz veya bir sonraki alternatiften kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Alternatif 4
70. dakikadan sonra izlemeye devam etmek için modeminizi resetlemeniz veya bir önceki alternatiften kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Play dedikten sonra bir dakika bekleyin.




Responses

0 Respones to "Ölülerin Kurtuluşu – Survival of the Dead filmi izle"

Yorum Gönder

 
yukarı Çık Copyright © 2010 |