Battal Gazinin İntikamı filmi kanal7 izle





1972 yılı Türkiye yapımı Macera, Tarih ve Aksiyon türünde Yeşilçam sinemasının dev ismi olan Cüneyt Arkın’ın başrolünü oynadığı zamanın en iyi aksiyon filmlerinden bir tanesi olan Battal Gazi serisinin sonuncusu Battal Gazinin İntikamı adlı film online sinema merkezindeki yerini almıştır.
Yönetmenliğini Natuk Baytan’ın yaptığı filmin, Yapımcılığını ise Memduh Ün üstlenmiştir.
Nerdeyse yarım asır önce çekilen bu film izleyicilerinden halen büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Özellikle Cüneyt Arkın hayranları ve tarihe düşkün film izleyicilerinin büyük bir beğenisi toplayan film hakkında çok iyi yorumlar da yapılıyor izleyiciler tarafından.
Başrollerini Cüneyt Arkın, Reha Yurdakul, Bilal İnci, Nevin Nuray, Necdet Kökeş, İhsan Gedik, Meral Zeren, Hikmet Taşdemir, Atıf Kaptan, Sertan Acar, İbrahim Kurt ve Oktay Yavuz oynamışlardır.
Battal Gazinin İntikamı Full Online Hd Kalitesinde Bedava İzle.
Filmin Konusu : Malatya Serdarı Battal Gazi’den intikam almak isteyen yeni Bizans imparatoru onu tuzağa düşürerek çok sevdiği karısı Ayşe Hatun’u öldürür ve oğlunu kaçırır. Oğlunu Battal Gazi’ye karşı koz olarak kullanmak isteyen imparator onu babasına karşı düşman olarak yetiştirir. Artık Battal’ın oğlunun tek niyeti öz babasını öldürmektir. Bunun üzerine oğlunu onların elinden kurtarmak için uğraşan ve hak yolunu ona öğretmek isteyen Battal Gazi Bizans’a karşı çok büyük bir intikam yemini etmiştir.
İyi Seyirler…
Battal Gazinin İntikamı Full İzle, Battal Gazinin İntikamı hd izle, Battal Gazinin İntikamı indir, Battal Gazinin İntikamı filmi divx



  
Alternatif



Responses

0 Respones to "Battal Gazinin İntikamı filmi kanal7 izle"

Yorum Gönder

 
yukarı Çık Copyright © 2010 |