Les Petits Mouchoirs – Küçük Beyaz Yalanlar komedi filmi İzle



les petits mouchoirs Les Petits Mouchoirs – Küçük Beyaz Yalanlar Full Film İzle
Küçük Beyaz Yalanlar İzle 2010 yılı Fransa yapımı, Türkiye’de 13 Mayıs 2011 tarihinde vizyona giren ve izleyicileri tarafından övgü yağmuruna tutulan Les Petits Mouchoirs Filmiparmaklarınız ucundaki online sinema merkeziniz olan izledegit.com  arşivindeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Guillaume Canet yapmış olup, Yapımcılığını ise Alain Attal üstlenmiştir.
Filmi seyreden sinema severler filmi çok beğendiklerini ve Fransa’nın son dönemlerde yaptığı en iyi dram komedilerinden birisi olduğunu ifade ediyorlar. Yediden yetmişe herkes tarafından büyük bir beğeni kazanan film, ayrıca herkese de izleyenler tarafından tavsiye ediliyor. Türk izleyiciler tarafından oldukça ilgi gören film, aynı zamanda da bir an önce Türkçe Dublaj olarak bekleniyor.
Filmin Başrollerini Marion Cotillard, Gilles Lellouche, Francois Cluzet, Anne Marivin, Joel Dupuch, Louise Monot, Maxim Nucci, Valerie Bonneton, Benoit Magimel, Jean Dujardin, Pascale Arbillot, Hocine Merabet, Laurent Lafitte, Mathieu Chedid ve Neo Broca oynamışlardır.
Les Petits Mouchoirs İzle, Küçük Beyaz Yalanlar Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava İzle.
Filmin Konusu : Komedi, Aile ve Dram türündeki bu filmin konusunda Mutlu bir evliliği olan Vincent, Max’e aşık olur. Marie Ludo’nun eski sevgilisidir. Eric Lea’yı aldatmaktadır. Antoine eski kız arkadaşına kafayı takmış durumdadır. Günler geçtikçe ilişkileri, sadakatleri ve dostluk bağları sınanacaktır.
İyi Seyirler…
Küçük Beyaz Yalanlar İzle – Les Petits Mouchoirs İzle – Küçük Beyaz Yalanlar Full İzle – Küçük Beyaz Yalanlar hd izle - Küçük Beyaz Yalanlar divx - Küçük Beyaz Yalanlar indir - komedi dram filmleri



Responses

0 Respones to "Les Petits Mouchoirs – Küçük Beyaz Yalanlar komedi filmi İzle"

Yorum Gönder

 
yukarı Çık Copyright © 2010 |