The Mutant Chronicles – Mutant Günlükleri Bilim kurgu filmi izle



Mutant Günlükleri
Mutant Günlükleri İzle 2008 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı müthiş bir Bilim Kurgu ve Korku içerikli film olan The Mutant Chronicles Filmi ailenizin online sinema merkezi olan arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Simon Hunter yapmış olup, Yapımcılığını ise Edward R. Pressman ve Tim Dennison ikilisi üstlenmiştir.
İzleyiciler tarafından efektleri çok zayıf bulunan film yine de türleri içinde kaliteli olarak yorumlanıyor. İyi bir kurguya sahip bir film olarak izleyiciler tarafından değerlendirilen Mutant Günlükleri tek eleştiri aldığı kısım ise görsel efektleri olarak görülüyor.
Filmin Başrollerini Devon Aoki, Thomas Jane, Benno Fürmann, Anna Walton, Luis Echegaray, Roger Ashton Griffiths, Tom Wu, John Malkovich, Ron Perlman, Shauna Macdonald, Steve Toussaint ve Sean Pertwee oynamışlardır.
The Mutant Chronicles İzle, Mutant Günlükleri Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Yabancı Film İzle.
Filmin Konusu : Bilim Kurgu, Macera, Aksiyon, Gerilim ve Korku türündeki bu filmin konusunda 23. yüzyılda geçen hikayede Rea, Necro Mutants adlı yaratıklara karşı mücadele eden ordu görevlisini oynarken, Perlman da yine mutantlara karşı mücadele eden dini grubun liderini canlandıracak. Malkovich ise dünyayı yöneten dev şirketlerin oluşturduğu konseyin başkanı rolünde.
İyi Seyirler…
Mutant Günlükleri İzle – The Mutant Chronicles İzle – Mutant Günlükleri Full İzle – Mutant Günlükleri hd izle



Responses

0 Respones to "The Mutant Chronicles – Mutant Günlükleri Bilim kurgu filmi izle"

Yorum Gönder

 
yukarı Çık Copyright © 2010 |