The Necessities Of Life - Yaşamın Gereksinimleri Direk film izle



the necessities of life movie poster 2008 1020453090 The Necessities Of Life filmini full izle
IMDB Puanı: 7.4/10
Tür: Dram
Yönetmen: Benoît Pilon
Müzik: Robert M. Lepage
Süre: 1 saat 42 dk
Antoine Bertrand, Denis Bernard, Éveline Gélinas, Louise Marleau, Natar Ungalaaq
1950 lerin başında Kuzey tarafında ikamet eden Tivii ile ailesi zor şartlar altında yaşamak zorunda kalmışlardır. Ayrıca hastalıkla boğuşan ve tedavi amacı ile bir başka şehre giden Tivii burada görmüş olduğu tedavinin yetersiz olduğunu düşünerek kendisinide ölüme sürüklemek isteyecektir. Hemşire Kaki ise onu bu hastalığın amansız olmadığına inandırmaya çalışcak hatta burada tanımış olduğu bir çocukla ilişki kurmasıda hayata bakışını oldukça değerlendirecektir.
İyilik ve yardım sever olmanın ne demek olduğunu bizlere en iyi şekilde açıklayan bu filmde eskimoların yaşadığı çeşitli dramlar anlatılıyor.






Alternatif 2
70. dakikadan sonra izlemeye devam etmek için modeminizi resetlemeniz veya bir sonraki alternatiften kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. 

 
Yaşamın Gereksinimleri full izle, Yaşamın Gereksinimleri hd izle, Yaşamın Gereksinimleri divx, Yaşamın Gereksinimleri türkçe dublaj izle, Yaşamın Gereksinimleri türkçe altyazılı izle, Yaşamın Gereksinimleri fragmanı izle, Yaşamın Gereksinimleri online izle



Responses

0 Respones to "The Necessities Of Life - Yaşamın Gereksinimleri Direk film izle"

Yorum Gönder

 
yukarı Çık Copyright © 2010 |