Sinbad And The Minotaur – Sinbad ve Minotaur Bilim kurgu filmi izle



Sinbad and the Minotaur
Sinbad And The Minotaur İzle 2010 yılı Avustralya yapımı ülkemizde yaz sonu gösterime girmesi beklenen aynı zamanda son derece de merak edilen Sinbad And The Minotaur Filmiparmaklarınız ucundaki online sinema merkeziniz olan arşivindeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Karl Zwicky yapmış olup, Yapımcılığını ise Dana Dubovsky, Grant Bradley ve Dale G. Bradley üçlüsü üstlenmiştir.
İzleyiciler çok iyi bir fantastik film olduğunu söylüyorlar. filmi henüz izleme imkanı olmayan sinema severler ilk olarak burada bu filmi izleme imkanı yaşayacakları gibi de film hakkındaki tam düşüncelerini de yine burada bizimle paylaşabilecekler.
Filmin Başrollerini Manu Bennett, Steven Grives, Derek Boyer, Jared Robinson, Nick Pendragon, Terry Antoniak, Holly Brisley, Brad Mcmurray, Dimitri Baveas, Lily Brown ve Pacharo Mzembe oynamışlardır.
Sinbad And The Minotaur İzle, Sinbad ve Minotaur Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava İzle.
Filmin Konusu : Aksiyon, Fantastik, 3 Boyutlu, Bilim Kurgu ve Macera türündeki bu filmin konusunda Eski altın söylentileri ile harekete geçen Sinbad, kendini kötü büyücü Al Jibar’ın çöldeki kampında bulur.
İyi Seyirler…
Sinbad ve Minotaur İzle – Sinbad And The Minotaur İzle – Sinbad ve Minotaur Full İzle – Sinbad ve Minotaur hd izle - Sinbad ve Minotaur indir


alternatifler


Responses

0 Respones to "Sinbad And The Minotaur – Sinbad ve Minotaur Bilim kurgu filmi izle"

Yorum Gönder

 
yukarı Çık Copyright © 2010 |