And Soon The Darkness – Karanlık Yakında Gerilim Filmi İzle






Karanlık Yakında İzle 2010 yılı Fransa, Arjantin ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı korku ve gerilim severler için iyi sayılabilecek bir film olan And Soon the Darkness Filmi arşimizdeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Marcos Efron yapmış olup, Yapımcılığını ise Deborah Marcus, Chris Clark, Karen Lauder ve Lizzie Friedman isimlerinin oluşturduğu dört kişilik bir kadro oluşturmuştur.
Filmi seyreden sinema severler filmi açık bir yüreklilik ile çok pasif bulduklarını anlatıyorlar. Çok basit bir senaryoya sahip olarak yorumladıkları bu filmin boşuna zaman kaybı olacak filmlerin baş listelerinde yer alabilecek düzeyde olduğunu belirten izleyiciler oyunculukları ise beğendiklerini ifade ediyorlar.
Filmin Başrollerini Amber Heard, Karl Urban, Andrea Verdun, Daniel Figuereido, Hugo Miranda, Jorge Booth, Maria Pia Conte, Michel Noher, Walter Pena, Odette Yustman, Adriana Barraza, Cesar Vianco, Gia Mantegna ve Maria Salome Cari oynamışlardır.
And Soon The Darkness İzle, Karanlık Yakında Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Yabancı Korku Filmi İzle.
Filmin Konusu : Gerilim, Korku, Suç, Gizem ve Macera türündeki bu filmin konusunda Elli ve Stephanie Arjantin’in nefes kesen manzarasını görmek ve yeni bir maceraya atılmak adına seyehat ederler, orada küçük bir kasabaya ulaşırlar. Ama bu güzel kasabanın da karanlık basınca korkunç bir sırrı vardır. Gittikleri gece eğlence düzenlerler. Ertesi gün Stephani ile Ellie tartışırlar ve Ellie kasabada kaybolur. Gün batmak üzere ve karanlık yaklaşmaktadır.
İyi Seyirler…
Karanlık Yakında İzle – And Soon The Darkness İzle – Karanlık Yakında Full İzle – Karanlık Yakında Full İzle, Karanlık Yakında hd izle, Karanlık Yakında divx



Responses

0 Respones to "And Soon The Darkness – Karanlık Yakında Gerilim Filmi İzle"

Yorum Gönder

 
yukarı Çık Copyright © 2010 |