Somewhere – Başka Bir Yerde Komedi filmi İzle



somewhere Somewhere – Başka Bir Yerde Full Film İzle
Başka Bir Yerde İzle 2010 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı, ülkemizde 20 Mayıs 2011 tarihinde vizyona giren, Venedik Film Senligi ödüllerinde En İyi Film ödülünü de kazanmayı başaran, ayrıca Michelle Monaghan‘ın başrolünü oynadığı Somewhere Filmi arşimizdeki yerini Türkçe Alt Yazılı ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Sofia Coppola yapmış olup, Yapımcılığını ise Francis Ford Coppola, Roman Coppola, G. Mac Brown, Fred Roos, Sofia Coppola, Jordan Stone ve Paul Rassam isimlerinin oluşturduğu yedi kişilik bir ekip oluşturmuştur.
İzleyicileri ikiye bölen bir film olarak görülen Başka Bir Yerde Filmi bir kısım tarafından büyük bir beğeni kazanırken, bir kısım tarafından ise yoğun eleştiri yağmuruna tutuluyor. Filmdeki görüş ayrılığı film zevk anlayışını bir kez daha gözler önüne sermiş oluyor.
Filmin Başrollerini Michelle Monaghan, Laura Ramsey, Robert Schwartzman, Chris Pontius, Caitlin Keats, Libby Mintz, Alexandra Williams, Brooke Bickford, Yeena Fisher, Stephanie Ellis, Benicio Del Toro, Elle Fanning, Stephen Dorff, Laura Chiatti, Christina Blevins, Jennifer Sky ve Susanna Musotto oynamıştır.
Somewhere İzle, Başka Bir Yerde Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Yabancı Film İzle.
Filmin Konusu : Dram, Aile ve Komedi türündeki bu filmin konusunda Çılgın ama mutsuz bir hayat yaşayan bir Hollywood yıldızının günün birinde on bir yaşındaki kızı tarafından ziyaret edilmesiyle gelişen olayları anlatıyor.
İyi Seyirler…
Başka Bir Yerde İzle – Somewhere İzle – Başka Bir Yerde Full İzle – Başka Bir Yerde hd izle - Başka Bir Yerde divx - Başka Bir Yerde seyret - Başka Bir Yerde indir



Responses

0 Respones to "Somewhere – Başka Bir Yerde Komedi filmi İzle"

Yorum Gönder

 
yukarı Çık Copyright © 2010 |